Returnering og ombytning

Hvis du ønsker at returnere, så er det vigtigt at du sender din ordre tilbage indenfor 14 dage. Fra vi har modtaget din pakke har vi 14 dage til at få den behandlet. Du kan altid følge med på dit tracking nummer om pakken er ankommet til os. Du modtager automatisk en besked fra os når den er behandlet. Det er ikke et krav, at du skal købe din returfragt hos os. Vi tilbyder blot vores returfragt som en service, eftersom det kan være dyrere at købe returfragt andre steder som f.eks. i en pakkeshop, især når det er inklusiv tracking samt forsikring til en erhvervsadresse.

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Opret nemt og enkelt din returnering i vores returportal. Gå til returportalen

Vær opmærksom på dette inden du sender retur til os:

 • Læs handelsbetingelserne for returnering Læs mere her i punkt 5.
 • Produkter der har været påført parfume, makeup/sminke, været udsat for røglugt, eller er påført dyrehår – kan ikke returneres.
 • Produkter der har været anvendt i dagligdagen, og ikke kun anvendt på prøve kan ikke returneres.
 • Alle pakker som sendes til os, skal kunne spores, hvis nu den skulle blive væk i fragtfirmaets varetægt. 
 • Det er Kundens eget ansvar, at produktet når frem til Veraldo. Hvis pakken bliver væk og ikke kan opspores, kan pengene ikke refunderes. Hvis pakken sendes retur udenfor de 14 dages fortrydelsesret, har Veraldo al ret til at nægte modtagelse af pakken, hvis der ikke er tale om en reklamation.
 • Alle hangtags og mærker skal sidde i samme stand, samme sted som da det blev afsendt, ellers kan pengene ikke refunderes.

 

Returnering af flere ordrer: 
Du kan ikke returnere varer fra flere ordrer i samme pakke. Hver ordre skal returneres hver for sig.

Returnering af del-leveringer:
Ønsker du at returnere varer fra en ordre der er blevet leveret af levere omgange bestemmer du selv hvorvidt du ønsker at returnere varerne på en gang eller af flere omgange. Bemærk blot at der skal købes en ny returlabel for hver gang du ønsker at sende en pakke retur. Din returlabel kan ikke genbruges.

   Vi bruger cookies til at forbedre din shoppingoplevelse, levere dig skræddersyede tjenester og betjene vores hjemmeside. Ved tryk på "accepter" accepterer du brug af cookies på siden. For mere information, se vores privatlivspolitik.

   Pre-loader