Persondatapolitik – Veraldo.dk
Veraldo Denmark Veraldo Sweden VERALDO.DK 1-2 DAGES LEVERING - GRATIS OMBYTNING

Persondatapolitik

Persondata
Vi bekymrer os om dig som kunde og sørger derfor altid for at beskytte dine personlige data. 
Vores formål er at overholde alle gældende lovgivninger vedrørende beskyttelse af persondata.
Ved at acceptere denne persondatapolitik i forbindelse med et køb godkender du, at dine persondata bliver behandlet som beskrevet nedenfor.

Hvilke persondata vil vi behandle?
Vi behandler kun de persondata, som du har oplyst os, eller som vi har indsamlet fra vores online butik ved hjælp af cookies, til formål at administrere dine ordre og give dig den bedst mulige service. De persondata som Veraldo behandler, omfatter dit navn, kreditkortnummer, leveringsadresse, køn, e-mailadresse, IP-adresse og telefonnummer hvis dette er oplyst. 

Hvordan vil vi bruge dine persondata? 
Persondataene kan blive brugt til kundeanalyse, nyhedbreve, identifikation, markedsføring og statistikker. 
Dataene kan blive brugt til at analysere købsvaner med formålet at give dig markedsføringsmateriale samt forbedre webstedet og betalingsmetoder. Dine persondata kan blive overført til andre virksomheder indenfor vores tredjeparter både inden for og uden for EU iht. gældende lovgivninger og bestemmelser. Ved at acceptere denne politik på webstedet i forbindelse med køb eller oplysning af persondata godkender du at at vi kan bruge dine personoplysninger til ovenstående. Hvis Veraldos forretning sælges eller bliver integreret i en anden virksomhed, kan dine persondata blive videregivet til enhver potentiel køber samt videregives til den nye ejer af virksomheden.

Hvordan vil vi beskytte dine persondata?
Dine persondata er beskyttet af firewalls og antivirusprogrammer for at forhindre andre adgang til dataenes opbevaringssted. Medarbejdere i Veraldo skal fremvise legimitation for at få adgang til disse oplysninger.

Hvor længe vil Veraldo opbevare mine persondata?
Dine persondata bliver opbevaret, indtil du afmelder dig som kunde/medlem af CLUB VERALDO. Du kan afmelde dit medlemsskab til enhver tid. Hvis du ikke er kunde/medlem, vil dine persondata blive opbevaret så længe det overholder lovgivningen, eller for Veraldo kan opfylde sine forpligtelser overfor dig. Dine persondata vil aldrig blive opbevaret længere, end hvad der er tilladt i den gældende persondatalov.

Adgang til, opdatering og rettelser af dine persondata
I følge den gældende persondatalov er du berettiget til én gang hvert halve år, uden beregning, at modtage information om de persondata, som Veraldo behandler om dig. Hvis du ønsker at modtage disse data skal du blot sende os en e-mail. Veraldo forbeholder sig retten til når som helst at ændre i denne persondatapolitik i det omfang, der er nødvendigt for at afhjælpe forstyrrelser eller overholde nye lovmæssige krav. 

Cookies
Vi anvender cookies på Veraldos onlinebutik. Cookies er små tekstfiler, som bliver lagret på din enhed, og som vores webserver bruger til at give dig adgang til nogle af funktionerne på webstedet f.eks. din ønskeliste og dine favoritter.

To typer cookies: 
1) en permanent cookie, der forbliver lagret på din enhed i en bestemt periode.
2) en midlertidig cookie, der lagres midlertidigt på din enheds hukommelse, mens du besøger vores onlinebutik. Denne midlertidige cookie forsvinder når du forlader din webbrowser.

Hvad bruger vi cookies til?
Veraldo bruger cookies til hele tiden at holde vores online butik opdateret, så vi tilpasser online butikken til dine ønsker, valg og interesser, hjælpe dig med at registrere de produkter de har lagt i indkøbsvognen samt behandle deres køb og sikre at kunden er logget på webstedet. Vi bruger cookies for at sikre at kunderne modtager relevante tilbud, som der til hver en tid kan takkes nej til. 

Accept
Ved at acceptere Veraldos generelle betingelser og persondatapolitik og ved at bruge Veraldos websted godkender du behandling af cookies som beskrevet herover.

Hvordan fjerner jeg cookies?
Hvis du ikke længere ønsker brug af cookies, kan du deaktivere cookies i din webbrowsers sikkerhedsindstillinger. Du kan til hver en tid indstille din webbrowser så den spørger dig, hver gang Veraldos onlinebutik forsøger at placere en cookie på din computer. Du kan også bruge din webbrowser til at slette tidligere lagrede cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Søg på Veraldo