Hvad kan vi hjælpe dig med?

Velkommen til vores hjælpecenter.


Vores hjælpecenter er lavet som en selvhjælpssektion og er det hurtigste sted at få hjælp. Her kan du f.eks. få oplysninger omkring din ordre eller registrere en returnering. Du kan også finde svar på mange emner, som for eksempel betalingsmuligheder og leveringstider, der er tilgængelige på Veraldo.

Vælg emne i menuen eller via. søgefeltet
For at du får de bedste svar, vil vi anbefale at du skriver i sætninger og ikke i enkelte ord når du bruger søgefunktionen. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, så prøv at omformulere det.

Kan du ikke finde det svar du søger?
Hvis du ikke kan finde det svar som du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. For at kontakte os direkte, bedes du vælge emnet du behøver hjælp til i menuen til venstre, eller ved at søge i feltet ovenfor. Det kan være, du finder et svar uden at behøver at kontakte os. Du kan skrive til os via vores kontaktformular eller kontakte os på livechatten, når vores kundeservice medarbejdere er online. Vi besvarer henvendelser alle hverdage mellem 09:00 til 17:00. Din henvendelse er vigtig for os, så vi besvarer den så hurtigt som muligt.

Vi bruger cookies til at forbedre din shoppingoplevelse, levere dig skræddersyede tjenester og betjene vores hjemmeside. Ved tryk på "accepter" accepterer du brug af cookies på siden. For mere information, se vores privatlivspolitik.

Pre-loader