ALTID GRATIS FRAGT OG 1-2 DAGES LEVERING
0

Handelsbetingelser

Ved handel på Veraldo.dk accepterer du nedenstående handelsbetingelser.
Der gøres samtidig opmærksom på at den danske lov, herunder købeloven er gældende, såfremt der skulle opstå en stridighed.

§ 1. BESTILLING
Du kan bestille gennem webshoppen Veraldo.dk.
Vi har mulighed for at hjælpe dig gennem kommunikation på mail hvis du har spørgsmål omkring bestilling eller betaling. Veraldo.dk kan til hver en tid annullere en ordre, hvis de mener det er nødvendigt. Der kan maks bruges 1 rabatkode pr. ordre.

§ 2. BETALING
Hos Veraldo.dk kan du betale med almindelige Dankort, VISA, Mastercard og Mobilepay. Hos Veraldo.dk kan der blive pålagt kortgebyr på dit køb. Hvis der pålægges et gebyr vil fremgå under sidste trin af betalingen i checkouten. Dine kreditkort informationer opbevares via en krypteret sikker forbindelse (SSL), og det er kun PBS/NETS, som kan se dine oplysninger. Som kunde hos Veraldo.dk hæver vi først dine penge når dine varer afsendes. Hvis du betaler med et tilgodebevis eller et gavekort kan pengene på gavekortet eller tilgodebeviset ikke udbetales ved returnering. Ønsker du at købe en vare på forudbestilling accepterer du at pengene for varen trækkes umiddelbart efter købet.

§ 3. LEVERING OG FORSENDELSE
Produkter på lager leveres normalt inden for det antal hverdage, der er angivet på Veraldo medmindre andet fremgår eller er aftalt. Hvis pakken er bestilt til nærmeste pakkeshop, og pakken ikke afhentes indenfor rimelig tid, sendes pakken retur til Veraldo ApS. Afhentes pakken ikke indenfor rimelig tid bliver det anset som en misligeholdelse af vores handelsbetingelser. Når vi modtager den misligholdte pakke retur, vil vi kreditere beløbet, dog minus 50% i misligeholdelsesgebyr.
Ved bestilling af en vare på forudbestilling accepterer man at der kun kan gives en estimeret tid for afsendelsen. Varen vil blive afsendt fra fjernlageret umiddelbart efter købet og man vil modtage en besked når der er 1-2 dages leveringstid tilbage. Kunden skal dog senest have modtaget varen 2 måneder efter ordren blev lagt.

§ 4. REKLAMATION & GARANTI
Den almindelige reklamationsret gælder for produkter, der er defekte i henhold til den gældende forbrugerbeskyttelseslovgivning. Enhver Kunde, der ønsker at anvende deres reklamationsret for et bestilt produkt, skal kontakte Veraldo snarest muligt efter opdagelse af defekten via kontaktoplysningerne angivet på Veraldo. Kunden har ret til at reklamere produkter, der er købt på Veraldo inden for en periode på 2 år efter modtagelse af produktet. Send billede af reklamationen til support@veraldo.dk, så vi kan vurdere hvorvidt vi behøver at modtage varen retur. Er det nødvendigt at varen skal sendes retur skal der bruges Veraldos retursystem. Hvis du ikke har mulighed for at bruge retursystemet og vælger at købe din fragt et andet sted kan Veraldo dække 26 kr af fragten.

§ 5. FORTRYDELSESRET
Når Kunden køber et produkt på Veraldo, har vedkommende 14 dage til at fortryde købet i henhold til den gældende forbrugerbeskyttelseslovgivning. Dette betyder, at Kunden har ret til at fortryde et køb ved at give Veraldo meddelelse derom inden for 14 dage fra det tidspunkt, Kunden eller dennes repræsentant har modtaget det bestilte produkt (fortrydelsesperiode). Kunden skal give meddelse til support@veraldo.dk.

Hvis Kunden bruger sin fortrydelsesret, er vedkommende ansvarlig for produktets tilstand fra Kundens modtagelse af produktet og under returforsendelsen. Produktet skal returneres inden for 14 dage efter, at Veraldo blev meddelt om fortrydelsen. Produktet skal forsendes omhyggeligt pakket ind, i god tilstand og i sin originale æske og/eller emballage. Alle returneringer skal sendes til Veraldo i henhold til de metoder og anvisninger, der er beskrevet på Veraldo, og som du kan læse HER

Når Kunden fortryder sit køb, vil Veraldo refundere det beløb, Kunden har betalt for produktet. Veraldo er berettiget til at fratrække ethvert beløb, der skal refunderes, svarende til værdiforringelsen af produktet sammenlignet med produktets oprindelige værdi, hvis og i det omfang værdiforringelsen er forårsaget af, at Kunden har håndteret produktet i større omfang end nødvendigt for at bestemme dets funktion og egenskaber. Pengene for varen vil blive refunderet hvis betingelserne er opfyldt. Kunden får ikke pengene for levering af varen refunderet.

Når Kunden returnerer varer, skal pakken som sendes til os, kunne spores. Dette skyldes at pakken skal kunne spores hvis den skulle blive væk i fragtfirmaets varetægt. Kunden har et fuldt ansvar i, at produktet når frem til Veraldo ApS. Hvis pakken bliver væk og ikke kan opspores, kan pengene ikke refunderes af Veraldo ApS.


§ 6. ANSVARSBEGRÆNSNING OG FORBEHOLD
Der tages forbehold for prisstigninger, force majeure, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og taste-/slåfejl. Priserne er kun gældende i Danmark. Veraldo.dk påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand. Veraldo.dk handler kun med privatpersoner (B2C) ift. deres forretningsmodel. Erhvervsmæssige ordrer vil blive refunderet og kontaktet angående deres ordrer. 

§ 7. PERSONDATAPOLITIK
Ingen oplysninger, som du indtaster på Veraldo.dk bliver på noget tidspunkt videregivet til tredjemand. Alle oplysninger bliver kun behandlet af betroede medarbejde hos Veraldo.dk Alle betalinger udføres i samarbejde med vores betalingssystem Epay, og vi har på intet tidspunkt mulighed for at se dine kreditkortoplysninger. Derfor kan vi heller ikke supporte dig, hvis du oplever problemer med din betaling. Her henviser vi til din bank. Veraldo.dk benytter cookies på vores webshop, hvilket betyder, at vores system automatisk husker, hvad du eksempelvis lægger I kurven. Derfor vil du også opleve, hvis du vender retur dagen efter, at dine varer stadigvæk lægger I kurven (medmindre produktet er udløbet). Når du handler hos os beder vi om navn, adresse, e-mailadresse. Vi bruger udelukkende disse informationer til ekspedition af din ordre. Informationen lagres i vores e-butik system i ukrypteret form. Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra indkøb foretages. Informationen anvendes ikke i den daglige administration, men kun i tilfælde af falske bestillinger eller anden kriminalitet.

§ 8. 100% TILFREDSHEDSGARANTI
Vi stræber altid efter, at du skal være 100% tilfreds. Det vil sige, at hvis du har handlet med os, og ikke er tilfreds, så kontakt os. Vi vil altid prøve at finde en løsning!

§ 9. REFUNDERING 
Ønsker du at benytte vores returlabel kan du finde den her: https://www.veraldo.dk/pages/retur
Hvis du skal have penge tilbage, så bliver de sat til overførsel hurtigst muligt, dog indenfor 14 dage. Tilbageførelsen tager ca. 3-6 bank dage og du vil derefter kunne se pengene på dit kontoudtog. 

Hvis du ved returneringen oplyser at du vil have pengene sat over på et tilgodebevis/gavekort kan pengene ikke blive udbetalt efter at de er sat over på tilgodebeviset/gavekortet.

§ 10. KONKURRENCER OG GIVEAWAYS
Vi laver konkurrencer og giveaways på vores sociale medier. Hvis du har været heldig at vinde en giveaway eller en konkurrence skal du kontakte os og kræve din præmie indenfor 6 måneder efter du vandt præmien. Hvis du ikke kontakter indenfor 6 måneder er præmien ugyldig. En præmie kan ikke ombyttes til kontanter.


§ 11. ÆNDRING AF BETINGELSER
Veraldo.dk har til enhver tid ret til at ændre nærværende betingelser. De gældende betingelser vil altid fremgå på Veraldo.dk

Har du andre spørgsmål til vores handelsbetingelser, er du velkommen til at kontakte os. Dette kan gøres via vores kontaktformular her: https://www.veraldo.dk/pages/kontakt-os