Betalingsmetoder

Hos Veraldo kan du betale med kreditkort (Mastercard, Visa og Visa Dankort), MobilePay, ViaBill eller Klarna. 

Kreditkort
Hvis du vælger at betale med dit kreditkort så indtaster du informationerne fra dit kort i kurven. Pengene bliver først trukket når ordren afsendes.


MobilePay
Med MobilePay har du mulighed for at betale din ordre uden overhovedet at skulle finde dit kreditkort frem. Når du i kassen vælger at du ønsker at betale med MobilePay kan du klikke videre hvorefter den vil bede om dit telefon nummer. Når du har indtastet dit nummer vil MobilePay sende en notifikation til din telefon, hvor du blot swiper for at godkende betalingen. For at kunne betale med MobilePay kræver det at du har MobilePay installeret på din enhed. 

Viabill
Med ViaBill kan du shoppe nu og først betale senere. Med ViaBill kan du shoppe så mange gange du vil op til 2.000 kr. Når du betaler tilbage til ViaBill, betaler du i 4 lige store månedlige betalinger.

Der er ingen renter og gebyrer, når du betaler med ViaBill. Det er gratis at have en ViaBill konto, når du shopper for op til 2.000 kr.

Hvis du derimod ønsker at shoppe for mere, har du mulighed for at opgradere din konto mod et mindre månedligt gebyr. Dette kan der læses mere om på deres hjemmeside. 


Klarna
Klarna fungerer lidt ligesom ViaBill, hvor du kan shoppe nu og først betale senere. Hos Klarna kan du vælge at betale din faktura samlet efter du har modtaget dine varer eller vælge at dele din betaling op. 

Vi bruger cookies til at forbedre din shoppingoplevelse, levere dig skræddersyede tjenester og betjene vores hjemmeside. Ved tryk på "accepter" accepterer du brug af cookies på siden. For mere information, se vores privatlivspolitik.

Pre-loader