Julegave ideér 2018

JULEGAVE IDÉ 1 - BAMSE JAKKER

Bamse jakkerne er et kæmpe hit og står øverst på ønskelisterne hos mange i år.

Vi startede med at producere jakken i den brune farve i højre side af billedet men grundet den kæmpe efterspørgsel på flere farver, er den nu online i hele 6 forskellige farver. Jakken er helt normal i størrelsen men mange vælger at tage en størrelse større og bruger den som en god oversize jakke. Se alle bamse jakkerne  HER.

 

 

JULEGAVE IDÉ 2 - SKULDERTASKE M. KÆDE

Skuldertaskerne med kæde er en all time favorit hos vores kunder. Ligesom med bamse jakken startede vi med den sorte og fik senere flere farver ind grundet den store efterspørgsel. Denne taske er virkelig et musthave i garderoben da den kan bruges til både skole, byture et besøg hos veninden og meget mere. Den går bare til alt. I tasken kan der nå at ligge en 13" macbook, hvilket også gør at der er mange af vores kunder der vælger at bruge den til skolebrug.

 

 

 

JULEGAVE IDÉ 3 - FAUX FUR JAKKER

Faux fur jakkerne er en perfekt gave idé til alle aldre. Vi har mødre, der kommer både med deres datter og med deres egen mor og alle 3 ender med at købe en af pelsjakkerne. Uanset om du er til en jakke med hætte eller uden hætte, en kort eller en lang jakke så kan du finde pelsjakker i alle former og farver her. Dette kan altså både være en gave til mor, gave til datter eller gave til bedstemor.

 

Julegaver til hende

Fandt du ikke noget der matchede den heldige ejer af din julegave ovenfor har vi fundet nogle basis ønsker som både kan være til din kæreste, mor, svigermor, søster, bedstemor, svigerinde og andre heldige kvinder i dit liv. 

 

 • Tasker – Tasker kommer i alle afskygninger og i mange fine farver med forskellige detaljer. Vi har alt fra en basic sort håndtaske der kan bruges til skole eller arbejde til en mere fin taske, din kære kan bruge når hun skal ud.
  - Se alle taskerne her
 • Smykker – Smykker er altid et sikkert hit og er en nem og fin gave der kan gives til enhver kvinde i dit liv. Overrask f.eks. kæresten med en fin halskæde med hjerte smykke. Du kan også finde en sød halskæde til en god pris til svigermor og vinde nogle billige point. 
  - Se alle smykkerne her
 • Striktrøjer – Giv hende en dejlig varm lækker striktrøje som kan hjælpe hende med at holde hende varm her i kulden. En striktrøje er perfekt til de mange kolde dage vi møder og kan styles på mange forskellige måder.
  - Se alle striktrøjer her
 • Undertøj – Forkæl konen eller kæresten med noget sødt undertøj, som hun helt sikkert vil blive glad for. Alt efter, hvor åben din partner er kan vi anbefale at give denne gave før den lægges under juletræet hjemme hos svigermor og åbnes foran hele familien.
  - Se alt undertøj her
 • Gavekort – Er hun en af de kvinder der i forvejen bare ejer alt så kan vi anbefale at købe et gavekort til hende. Du kan sætte alt fra 100 kr til 2000 kr på dit gavekort hos os. Gavekortet vil ikke have en udløbsdato. 
  - Lav dit gavekort her

  Skriv en kommentar

  Alle kommentarer gennemtjekkes, før de offentliggøres